Personal Coach

Wat is Personal Coaching?

Persoonlijke coaching is eigenlijk toepasselijk voor iedereen die wil groeien. Die persoon die op zoek is naar kansen en daarbij ook rekening houdt met de zogenaamde ‘beren op de weg’ en bereid is deze aan te pakken om zo vooruit te komen. Door middel van onze coaching sessies wordt u geholpen in het vinden van een juiste work-life balans, het bepalen van realistische persoonlijke doelen en het herkennen en verbeteren van uw persoonlijke- en beroepscompetenties.

Wat doet een Personal Coach?

Onze Personal Coaches verzorgen inspirerende persoonlijke coaching sessies. Tijdens deze sessies leert u uzelf beter kennen. Er wordt ingegaan op vragen zoals onder andere; ‘Wat zijn mijn doelen, en waarom?’, ‘Stel ik wel de juiste doelen voor mezelf?’ en ‘Welke competenties bezit ik al, en welke competenties wil ik verder ontwikkelen?’. Naast het behandelen van vragen op persoonlijk vlak, is het ook mogelijk inhoudelijke, werkgerelateerde problemen of dilemma’s met uw Personal Coach te behandelen.

Neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op om vragen te stellen of direct een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag verder.

Lees hier meer over Loopbaanadvies, Management Coaching, Reïntegratie en Outplacement.
Lees hier meer over Life Coaching, NLP Coaching, en Personal Coaching.